24 hores d’adoració al Santíssim

Una iniciativa per a aproximar i afavorir l’encontre amb els allunyats de la fe o persones que busquen a Déu, convida a realitzar durant 24 hores l’Adoració Eucarística. 24 hores per al Senyor és una iniciativa corresponent a la proposta realitzada pel Papa Francesc a través del Consell Pontifici per a la Promoció de la Nova Evangelització.

Nombroses diòcesis i parròquies de tot el món han acollit aquesta iniciativa d’adoració al Santíssim i moltes esglésies de tot el món romandran obertes durant la nit del dijous 12 de març.

En la nostra Parròquia realitzarem aquesta celebració des de les 9.00 h del dijous 12 fins al matí del divendres 13. El divendres de matí no hi haurà missa.

Convidem a tots perquè vos acosteu a fer l’adoració eucarística davant del Senyor. Un encontre profund que tindrem amb el Senyor per a adorar-lo, per a resar al seu costat, per a pregar pels altres i agrair-li el que fa per nosaltres.

No perdes l’oportunitat que se’ns presenta per a retrobar-nos amb el Senyor. El Senyor és cada dia amb tu. Dedica unes hores teues per al Senyor.