Comencem les festes a la Puríssima Xiqueta

En el temps de Pasqua i celebrant que amb Crist guanyem la vida perquè verdaderament ha ressuscitat, celebrem en el quart diumenge d’abril les festes dedicades a la nostra patrona la Puríssima Xiqueta.

Al poble ens preparem per a entrar i festejar aquestes dates amb molt d’entusiame i amb molta alegria, celebrant cada any l’amor de la nostra Mare, la Mare de Déu que sempre ens té present. Tinguem-la present tots nosaltres durant tot l’any.

Recordem que el dissabte 25 serà l’ofrena a la Puríssima Xiqueta a les 19.30 hores.

El diumenge 26, Dia de la Puríssima, serà a les 11.30 hores la missa solemne i el sermó en honor a la Puríssima Xiqueta oficiada pel Reverend Sr. Joaquín Mestre Ferrer, professor de Sagrada Escriptura a la Facultat de Teologia Sant Vicent Ferrer de València.

A les 19.00 h hi haurà missa resada i baixada de la imatge de la patrona. A continuació, solemne processó en honor a la Puríssima Xiqueta.

El dilluns 27, Dia dels Riberers, serà també a les 11.30 hores la missa solemne i sermó en honor a la Puríssima Xiqueta oficiat per Fra Francisco Pérez Hermoso i els pares franciscans del Convent.

El diumenge 3 de maig, Dia de la Vuitada, a les 11.30 hores es farà la missa solemne oficiada pel nostre rector, el Reverend Sr. José Tomás Sala.

La següent setmana, del 4 al 10 de maig serà el Septenari de la Puríssima Xiqueta. A les 8.30 hores missa resada, i a les 20.00 hores missa i sermó del septenari.

Recordem que l’amor de la nostra Mare, la Mare de Déu, sempre ens té present i sempre està amb nosaltres cada dia que passem de la nostra vida. Tinguem-la present tots nosaltres durant tot l’any.

Visca la Puríssima Xiqueta!