Comencem un gran camí, comencem una catequesi per a joves i adults

Anunciem una gran notícia, una bona notícia! Déu està amb nosaltres, i és per això que el nostre cor està alegre, ple del seu amor.

No tingues por en mostrar-ho al món. Déu no està en una persona sola, Déu no està de portes cap a dins, Déu està enmig nostre i ho hem de viure com a tal, en comunitat entre tots i alhora anunciar a tot el món que Déu està entre nosaltres, que crida a cadascú de nosaltres.

Estàs cansat? Estàs agobiat? Vine, reblaneix el teu cor i deixa que l’amor de Déu l’òmpliga. Amb Ell tot ho podràs, amb Ell viuràs. No és un déu de morts, no és un déu de fa milers d’anys. És Déu qui està enmig nostre, qui t’ha escollit, perquè eres el seu predilecte.

No sigues un cristià de conveniència, no sigues un cristià hipòcrita, no sigues un cristià trist, no sigues un cristià buit. Viu l’amor de Déu, obri el teu cor i deixa que Déu et done una vida de plenitud, viu amb alegria la seua presència allà on estigues, enfortint la teua fe i vivint la teua vida com un autèntic cristià.

Per això et proposem que assistisques i participes a la catequesi que es realitzarà els dimats i els divendres, de 21.00 a 22.00 hores al Centre Parroquial durant els mesos de gener i febrer. No t’ho perdes! Respon amb audàcia, amb sorpresa, amb esperança.

Déu et busca perquè t’estima.