Comunions a la Parròquia

Després de les festes dedicades a la nostra patrona la Puríssima Xiqueta, els xiquets i xiquetes de Primera Comunió celebraran una gran trobada, la primera vegada que comulgaran amb Crist.

Els diumenges 10, 17 i 31 de maig seran les misses de comunions on els xiquets i xiquetes de Catequesi rebran per primera vegada el Cos de Crist. És un moment molt important en la seua vida i en la dels seus pares que els acompanyen. Ells estan disposats a seguir Déu, davant de tots els impediments i temptacions que ens apareixen cada dia al nostre camí.

Preguem tots per estos xiquets i xiquetes que estan en Déu, i Déu en ells, que cresquen en el seu amor i el donen a totes les persones que estan i estaran al seu voltant al llarg de les seues vides.

El diumenge 24 no hi haurà missa de comunió perquè celebrarem Pentecosta, la vinguda de l’Esperit Sant, l’Esperit de Déu que ens dóna l’acció i fa present l’amor de Déu en nosaltres.

El diumenge 7 de juny serà Corpus Christi, i els xiquets i xiquetes que han rebut la Primera Comunió acompanyaran Déu en la processó, de manera especial i junt amb tot el poble.