Conferència a pares i educadors sobre les xarxes socials

Des de la Parròquia preparem la conferència “Xarxes socials” destinada a pares i mares, així com a educadors i mestres. En ella es tractarà el tema de la maduració de la pròpia identitat en l’era digital: el jo, en busca i captura.

La conferència es realitzarà el pròxim divendres 27 de febrer, a les 21.00 hores al saló d’actes del Centre Parroquial, el ponent la qual serà D. Ángel Cobacho, Doctor en Dret i professor de Dret Constitucional en la Universitat de Múrcia. També ha estudiat el Màster en Ciències del Matrimoni i la Família del Pontifici Institut Joan Pau II; expert en el dret a la intimitat, a l’honor, a la pròpia imatge i a la protecció de dades.

Pensem que és un tema molt interessant dins de la societat que està desenvolupant-se i en què estem creixent. Necessitem persones madures i amb una personalitat estable i segura.

La Paraula de Déu i l’Església han estat presents més de dos mil anys, i s’ha passat per molts canvis d’èpoques i cicles. Ara ens toca viure i saber seguir el camí amb les novetats que ens eixen en ell.

Animem totes les famílies, educadors, mestres, persones que treballem amb els xiquets i joves, per a tenir en compte les influències que tenim en la societat actual.

conferencia_xarxes_socials