Diumenge de rams, entrada del Senyor

Aquest diumenge, el de Rams, ens alegrem i donem la benvinguda al Senyor cridant ben fort la seua presència. I uns dies després estem acusant-lo i matant-lo.

Després de quaranta dies… has aprofitat el temps? Has escoltat la Paraula de Déu i has pogut arrimar-te a Ell? Has tret temps per a orar, per a fer almoina, per a dejunar? T’has pogut trobar amb el Senyor?

El camí de la Quaresma ha obert els teus ulls i necessites sentir l’amor de Déu? L’amor de Déu es caracteritza per la seua misericòrdia, el seu perdó. Aproxima’t amb cor humil, conscient de les teues faltes, dels teus pecats. Durant tots els dies de Quaresma i la Setmana Santa que començarem estem oberts per a acollir-te. No tingues por de posar-te davant del Senyor, t’espera. No tingues dubte en obrir el teu cor al sagrament de la reconciliació. Ell et diu: “Alça’t i ves-te’n, no peques més”.

Des de la Parròquia t’animem i et convidem a viure cada moment d’aquesta setmana tan intensa, de cada celebració, de cada moment que pugues dedicar davant del sagrari amb la presència de Déu.

Aquest diumenge ens reunirem a la plaça del Convent a les 11.00 hores per a la benedicció dels rams i de les palmes. Des d’allí anirem en processó fins a l’església on celebrarem l’Eucaristia i escoltarem l’Evangeli de la Passió de Crist.

Viu la Passió i la Resurrecció de Crist. Sent i viu l’amor de Déu.