Educació per a l’amor. Curs d’educació afectivo-sexual

«L’ésser humà està fet per a estimar: la seua vida es realitza plenament sols si es viu en l’amor» (Benet XVI).

Des de la Parròquia s’organitza per als pròxims dies 17 i 18 d’abril un curs d’educació afectivo-sexual on es tracta de capacitar a pares i educadors per a que, coneixent i comprenent les diverses etapes del desenvolupament psicosexual, puguen acompanyar en l’educació per a l’amor, tant en família com a l’escola. Un curs molt interessant per a pares, educadors, mestres, catequistes, sacerdots… al qual animem a participar.

El curs es desenvoluparà en sessions molt pràctiques amb xarrades coloqui ilustrades amb presentacions de power point.

El curs estarà impartit per Begoña Ruiz Pereda, una persona molt preparada en aquest camp i amb qui gaudirem i aprendrem molt durant estes sessions.

Els curs es farà al Casal Jove, al carrer Francisco Sendra, núm. 2, divendres de vesprada i dissabte durant tot el dia. És necessari apuntar-se per a assistir. La matrícula és de 30 euros de manera individual i 50 euros per matrimoni.

Facilitem el document amb tota la informació necessària per a realitzar la matrícula, els continguts que es treballaran, així com informació de contacte per a preguntar i resoldre qualselvol dubte del curs.

Educació per a l’Amor.