Fem realitat el projecte de Mans Unides

Durant el pròxim cap de setmana, 6, 7 i 8 de febrer, durem a terme la campanya de Mans Unides, amb el lema “Lluitem contra la pobresa. T’apuntes?“. Començarem aquest període el divendres 6 en el sopar de la fam, que es farà al Centre Parroquial a les 20.30 hores. Es pagarà un donatiu de 5 euros. Els dies 7 i 8 estaran disponibles les col·lectes de les misses per a aportar-les a aquest projecte.

En el sopar de la fam es presentaran els resultats del projecte de l’any anterior, i presentarem el projecte d’enguany a Kènia: l’equipament d’un pou per a una escola secundària. L’import total del projecte és de 17.788 euros. Es construirà una estructura elevada que suporte un tanc d’aigua de 40.000 litres; comprar un tanc d’acer i la torre de suport; el transport i el muntatge de la torre i el tanc.

Unes 200 persones, alumnes i personal de l’escola, i indirectament tota la comunitat, seran els beneficiaris del projecte que hem d’aconseguir a Mans Unides comarcal Benissa, que la constitueix Benissa i alguns pobles de la resta de la Marina.

Esperem que participeu, en tots els sentits, de les activitats i en el projecte d’aquest any que, com sempre, és tan necessari per a un munt de persones que a penes tenen per a sobreviure.

Resem perquè la voluntat de Déu feta en nosaltres, faça el miracle de dur a la realitat aquest projecte i molts altres que portaran millores a les vides de milers de persones.

Vos deixem l’espot de la campanya 2015 de Mans Unides.

Vos facilitem un document explicatiu per a qui vulga realitzar alguna aportació econòmica a Mans Unides.

Ingrés als comptes de Mans Unides