Juniors M.D. Benissa ens n’anem de campament

Des del dissabte 19 fins el dimarts 29 de juliol un grup de xiquets i xiquetes de Benissa i Pego se’n van al campament que es prepara cada estiu. Enguany passaran deu dies a Arcas (Conca) junt amb educadors de Benissa i Pego. Entre ells estarà Vicent, el diaca de Benissa, i el Pare Àngel Talens de Pego.

Tots aquests dies de convivència realitzaran tot tipus d’activitats, així com la realització de diferents hàbits per a l’organització i l’ordre personal i dels altres. Diversos jocs, excursions, vetlades, reunions formatives, oracions… tot això estarà dins de l’ambient de l’Èxode d’Egipte, on viuran i coneixeran la història que va passar el poble d’Israel per a eixir de l’esclavitud seguint la Paraula de Déu mitjançant Moisés.

Durant aquests dies viuran i coneixeran de més a prop la voluntat i l’amor de Déu que vol que tots nosaltres tinguem els uns als altres. El diumenge 27 de juliol serà el Dia de pares, on les famílies dels xiquets aniran a visitar-los i veuran tot el que han aprés i han preparat durant tots els dies de campament.

Els educadors informaran al llarg de campament d’activitats o de l’estat dels xiquets i xiquetes per la nostra pàgina web, i que qualsevol podrà vore–ho en la pàgina que hem obert en la pestanya dreta de la barra del menú: Campament 14.

El dissabte 19 ens trobarem a les 8.30 hores a l’església per a fer l’oració d’eixida i anar-nos-en cap a Arcas. Preguem per tots els xiquets i tots els educadors que els acompanyaran perquè siga un campament profitós on puguen conviure amb amor i pau tots els dies i Déu els acompanye en cada moment.