Mans Unides presenta la seua campanya en un sopar solidari

Com ja va sent comú per la tardor, des de Mans Unides presentem el projecte que durem a terme durant l’any 2016. La presentació es realitzarà el pròxim dissabte 14 de novembre, en un sopar al restaurant Canor.

El projecte que es pretén aconseguir és un Menjador per a xiquetes al carrer, a l’Índia. Es localitza a Krishnanaga, un barri de barraques de Guwahati, al nord-est de l’Índia. La vida transcorreu en llocs en condicions deplorables que no paren de créixer. A vegades els pares moren o els fills són abandonats. Els xiquets del carrer, i sobretot les xiquetes, són víctimes d’explotació, drogues i abús sexual.

Les germanes Salesianes porten més de 20 anys ajudant estes xiquetes. Per això fundaren una casa d’acollida l’any 2006. Actualment la casa acull a 55 xiquetes de 4 a 18 anys que van a escoles locals i aprenen formació professional i oficis per a guanyar-se la vida. Per l’elevat cost de la casa d’acollida no s’ha pogut construir menjador ni banys suficients. Per la qual cosa el projecte se centrarà en la construcció d’un menjador, una cuina, un vestidor i sis banys; compra de vint bancs de fusta i sis pupitres. Les beneficiàries directes del projecte afecta a les 55 xiquetes, i indirectament a 275 persones.

L’import total ascendeix a 22.027 euros.

Durant el sopar també s’exposarà la participació i l’aportació econòmica, així com la presentació de la realització del projecte que s’ha aconseguit durant l’any 2015.

Convidem a tots a participar en aquest sopar, així també com a qualsevol activitat que es realitze per a mostrar l’amor i l’entrega als altres, als més necessitats, des de les persones més pròximes a nosaltres com les més llunyanes. Així com Déu ha fet amb nosaltres. Preguem per totes les persones necessitades.

El sopar serà al restaurant Canor, el dissabte 14 de novembre, a les 21 hores. El preu és de 30 euros.

Els llocs de venda dels tiquets del sopar són a: Òptica Giner, Clara Doménech i Joieria Carralo (Benissa), a la Parròquia de Xaló i a la Parròquia de Parcent.

 

cartell_mansunides2015_valcartell_mansunides2015_cast

Clica les imatges per a engrandir-les