Mans Unides: presentació

logo-mansunides

MANS UNIDES és una organització no governamental per al desenvolupament (ONGD), catòlica i de voluntaris, en què el seu fi és la lluita contra la fam, la pobresa, la misèria, la malaltia, l’analfabetisme i el subdesenvolupament, així com les causes que ho provoquen. Va nàixer a Madrid l’any 1960.

Què és el que fem, com treballem? Financem projectes a Àfrica, Amèrica, Àsia i Oceania. Sensibilitzem la població local i espanyola, perquè conega la realitat dels països del Sud.

L’origen dels ingressos és en un 80% del sector privat (particulars, empreses …) i el 20% restant del sector públic (ajuntaments, governs autonòmics…). Encara que Mans Unides sempre està present en les emergències (terratrèmols, huracans, tsunami, etc.), la major part dels ingressos va destinat a projectes de desenvolupament a Àfrica, Amèrica i Àsia.

Els projectes s’agrupen en cinc sectors: educació, sanitat, agricultura, promoció de la dona i promoció social.

El grup de Mans Unides de Benissa està format per voluntaris, de diverses edats, que preparen activitats durant l’any per a sensibilitzar a la gent i recaptar diners per al projecte escollit. Cada any es tria un projecte, que es demana a la Delegació de Mans Unides de València. Els projectes són sempre de primera necessitat: escoles, hospitals, pous, potabilitzadores d’aigua,  bombes per extraure aigua, locals per a la formació i ocupació de la població, etc.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre Mans Unides de Benissa i la comarca, o vols preparar i col·laborar activament en les diverses activitats que es realitzen.

A més, pots visitar la pàgina de Mans Unides i conéixer altres activitats i projectes que estan desenvolupant-se.

grup_mansunides