Nightfever Benissa, una gran experiència

Dins de la programació de festes de la Puríssima Xiqueta, després de la missa de les 20.00 hores del divendres 1 de maig, es va realitzar per primera vegada a Benissa el Nightfever. Aquesta activitat és una novedosa iniciativa d’evangelització, música i oració.

Voluntaris de la Parròquia i d’altres van convidar a passar a l’interior del temple totes les persones perquè pugueren participar de l’experiència i apropar-se a Déu, encara que haja passat temps de l’última vegada van entrar a l’església.

Els participants regalen un xicotet ciri a les persones que estan pels voltants de l’església per a orar o simplement per encendre-la en l’altar davant del Santíssim que es va exposasr fins a la 1.00 h. Quasi 900 ciris es van encedre en aquesta vetlada d’adoració a Déu.

La Nightfever va sorgir en la Jornada Mundial de la Joventut de Colònia l’any 2005, on els joves van crear un espai d’oració amb el Santíssim. La seua idea s’ha estés per tota Alemanya on ara està present en més de quaranta ciutats i altres països europeus. Actualment es desenvolupa en ciutats d’Espanya, Holanda, Suïssa, Gran Bretanya, i també a l’Amèrica i a Canadà.

Va ser una vetlada novedosa en oració, en sentiments, participant d’una nova experiència d’adoració al Senyor. Esperem que puguem participar prompte d’una altra edició del Nightfever.

Aquestes són algunes imatges on podem recordar els moments d’adoració a Déu.