Nightfever en les festes de Benissa. Una altra manera d’orar

Dins de la programació de festes de la Puríssima Xiqueta, després de la missa de les 20.00 hores del divendres 1 de maig, es realitzarà per primera vegada a Benissa el Nightfever. Aquesta activitat és novedosa iniciativa d’evangelització, música i oració.

Voluntaris de la Parròquia i d’altres conviden a passar a l’interior del temple totes les persones perquè puguen participar de l’experiència i apropar-se a Déu, encara que haja passat temps de l’última vegada van entrar a l’església.

Els participants regalen un xicotet ciri a les persones que estan pels voltants de l’església per a orar o simplement per encendre-la en l’altar davant del Santíssim que estarà exposat fins a la 1.00 h.

La Nightfever va sorgir en la Jornada Mundial de la Joventut de Colònia l’any 2005, on els joves van crear un espai d’oració amb el Santíssim. La seua idea s’ha estés per tota Alemanya on ara està present en més de quaranta ciutats i altres països europeus. Actualment es desenvolupa en ciutats d’Espanya, Holanda, Suïssa, Gran Bretanya, i també a l’Amèrica i a Canadà.

Des de la Parròquia convidem totes les persones a participar i poder estar uns minuts amb el Senyor, amb la presència del Santíssim.

Deixem un vídeo del Nightfever realitzat el passat mes de novembre de 2013 a València, així com la seua pàgina Facebook.

Pàgina Facebook de Nightfever València

201505nightfever-benissa