Pentecosta, obrim el cor a Déu

Celebrem amb alegria la vinguda de l’Esperit Sant. Volem compartir amb tots l’amor de Déu que tant ens fa bé, per això volem compartir-lo i també donar-nos als altres, amb el seu amor.

Este diumenge 24 de maig omplim els nostres cors del seu amor, de la seua saviesa, de la seua Paraula. Amb l’Esperit Sant podrem actuar, podrem fer, podrem parlar, i en tot allò que estiguem serà Déu qui estiga amb nosaltres, en els nostres fets, en les nostres paraules. Comparteix l’amor de Déu!

El dissabte 23 celebrarem la vigília jove a l’ermita de Santa Anna. Eixirem a les 19 hores des del Centre Parroquial. La vigília la celebrarem amb jocs, cançons, oracions, sopar. Serà un moment especial on viure l’amor de Déu, on compartir-lo amb els germans. Vine i experimenta la gran força de l’Esperit Sant, l’amor de Déu.

vigilia_jove

El diumenge celebrarem amb gran alegria la festivitat de Pentecosta, en l’eucaristia de les 12 i després reunint-nos en un dinar de germanor a l’antic institut de secundària. Dugues el dinar i alguna cosa per a compartir. Celebrem i compartim l’Esperit de Déu, rebem i donem el seu amor.

 

2015_pentecosta