Vicent Fayos celebra missa en la nostra Parròquia

Gran alegria tenim pel gran regal que Déu ens ha deixat, un nou sacerdot testimoni i sacrifici en nom seu, Vicent. El passat dissabte 13 de juny l’acompanyàvem en la seua ordenació com a sacerdot en la catedral de València.

El dijous 25 de juny Vicent celebrarà la missa vespertina en la nostra Parròquia després d’haver sigut ordenat i haver celebrat la seua primera missa el passat diumenge 21 a la parròquia de Crist Rei a Gandia. Des de la Parròquia convidem a tots a participar en aquesta celebració. En acabar soparem tots junts al parc Dolors Piera.

Pel seu interés, compartim la notícia del periòdic Paraula on destaca les paraules de Vicent.

«M’obrí al Senyor i li digué que si volia alguna cosa concreta que ho digués».

Llicenciat en Economia i amb Batxiller en Teologia, Vicent procedeix del món de la banca, on treballà al voltant de dos anys, encara que sempre ha estat vinculat a la seua parròquia, la de Crist Rei de Gandia.

Allí el batejaren i després de rebre la comunió entrà a formar part del moviment Juniors. Als 16 anys féu la catequesi per a joves i adults del Camí Neocatecumenal, que li serví «per a decidir que volia seguir en l’Església i prendre seriosament la meua fe».

I eixe fou el punt d’inflexió. «A partir d’eixe moment m’obrí al Senyor i em preguntí què volia de mi, li digué que si volia alguna cosa en concret que m’ho digués, i així fou», assenyala.

Vicent segueix amb la seua vida i a pesar de que tot semblava anar bé, «amb el temps fou descobrint un buit que sols omplia el Senyor, això ho sentí sobre tot quan en la meua parròquia formàrem un grup d’escolans i el sacerdot em demanà que l’ajudés en la seua faena, en la litúrgia de l’Església el Senyor em parlava al cor i jo l’escoltava», explica Vicent que decidí deixar-ho tot per a entrar al seminari, on reconeix que ha passat els millors anys de la seua vida «fins al moment».

En la seua vocació, Vicent ha tingut com a model a José Tomás, un sacerdot de la seua parròquia que li mostrà el sacerdoci de manera que «m’atragué en gran manera i li dec molt». Viu en ell un projecte de vida, el sacerdoci, que ho vivia com a do de Déu, amb sinceritat de cor, i que a pesar de les dificultats i el treball era tremendament feliç», explica Vicent, el passatge favorit de la Bíblia del qual és les noces de Canà, quan Maria diu als servents «feu el que Ell vos diga».

Vicent Fayos Pérez. Gandia.